top of page

Corina GRÎU - Medic neuropatolog, categoria superioară


Stresul zilnic contribuie la apariția și dezvoltarea rapidă a bolilor sistemului nervos. 15% din populația lumii suferă de migrenă.

Oamenii care trăiesc în orașe aglomerate, au parte de durere de cap cronică, care poate fi însoțită de amețeli și greață. În asemenea cazuri, calmantele nu ajută. Persoanelor de după 40 de ani le este recomandat să viziteze medicul neurolog cel puțin o dată pe an, iar în cazul în care aceștia suferă de migrene, nevroză, slăbiciune, amețeli, afecțiuni depresive și anxioase, nu trebuie amânată vizita la neurolog.

Când munca este stresantă, este recomandat ca pacientul să se adreseze medicului specialist sistematic, indiferent de vârstă.

Pentru a stabili diagnosticul corect și pentru a prescrie tratamentul potrivit este nevoie de o diagnosticare ca la carte.

La ADRISAN puteți face ecografia vaselor sangvine, examinarea doppler a vaselor sangvine a capului și gâtului. Examinarea doppler este sigură și eficientă. Aceasta poate fi efectuată de nenumărate ori, inclusiv pentru a analiza progresul dinamicii eficacității tratamentului.

Pacientul are ocazia să se supună dopplerografiei și scanării duplex a vaselor de sânge la Centrul Medical ADRISAN, care permite medicului să calculeze viteza fluxului de sânge, să determine încălcarea acestuia în vase și, prin urmare, să identifice cauza amețelilor, a coordonării afectate și a echilibrului, a durerii cronice, a riscului de complicații vasculare, accidente vasculare cerebrale, ș.a.

Datorită diagnosticului și experienței specialiștilor, Centrul nostru medical, le ajută pacienților noștri să facă față unor probleme atât de grave precum efectele leziunilor cerebrale traumatice, accidentelor vasculare cerebrale ischemice sau hemoragice, tulburărilor de somn, atenției, memoriei, disfuncțiilor autonome, nevrozei, durerilor de cap, sciaticii, nevralgiei ș.a.


Featured Posts
Încă nu există postări publicate în această limbă
Rămâi pe recepție...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Nu există încă nicio etichetă.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page